Ειδικές κατασκευές

Όπως και στους χώρους της οικίας σας έχουμε ειδικευτεί στις ειδικές παραγγελίες, έτσι έχουμε ειδικευτεί και σε ό, τι αφορά τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ό, τι εσείς επιθυμείτε που να διευκολύνει την ενδοεπιχειρησιακή σας δραστηριότητα.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών ξυλείας μπορείτε να επιλέξετε εσείς την ποιότητα και το χρώμα που θέλετε να έχουν τα χωρίσματα χώρου, τα ράφια, τα γραφεία είτε τα ντουλάπια σας έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας αισθητική. Αν θέλετε να επενδυθούν κάποιες επιφάνειες με ύφασμα τότε επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία υφασμάτων χρωμάτων. Το ίδιο ισχύει και για τις οποιεσδήποτε ειδικές κατασκευές καναπέδων μπορεί να έχετε εσείς ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση ένα άτομο από το προσωπικό μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για να πραγματοποιηθεί σωστή μετροληψία και να σας συμβουλεύσει όσον αφορά την κατασκευή και τις ανάγκες σας. Αν πρόκειται για κατασκευή μεγάλου όγκου υπάρχει δυνατότητα σχεδίασής του σε AutoCad για να μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα της κατασκευής σας.

Προμηθευτικός συνεταιρισμός Εμπορικής Τράπεζας – Αθήνα

epipla sourvinos epipla sourvinos