Εταιρία

Η εταιρία μας επιπλώνει τις οικίες σας τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Το 1977 ο Άγγελος Σουρβίνος ξεκίνησε την κατασκευή σαλονιών και ταπετσαριών διαθέτοντάς τα στην αγορά της χονδρικής πώλησης. Στη διάρκεια της πολυετούς πείρας και ανάπτυξης, η εταιρία μας διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της και πλέον μπορεί να καλύψει όλους τους τομείς επίπλωσης και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται ακριβώς στις απαιτήσεις του πελάτη, γι’ αυτό και έχουμε ειδικευθεί στην κατασκευή ειδικών παραγγελιών που να προσαρμόζονται ακριβώς στο χώρο σας. Η διαδικασία της κατασκευής αλλά και η επιλογή των υλικών παρακολουθείται αποκλειστικώς για να προσφέρεται το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα για το αγοραστικό μας κοινό. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να πραγματοποιεί επισκέψεις κατ’ οίκον για την μέτρηση του χώρου και για τη δική σας διευκόλυνση.

Σε μας εσείς βάζετε την φαντασία κι εμείς την κάνουμε πραγματικότητα. Μεγάλο ποσοστό της παραγωγής μας επίσης αποτελεί η επισκευή επίπλων τόσο αξιόλογων αντικών, όσο και επίπλων επαγγελματικών χώρων. Οι συνεργασίες μας με επιφανείς επιχειρήσεις αποδεικνύουν την ποιότητα και την υψηλή αποτελεσματικότητα των projects επισκευών που έχουμε αναλάβει έως τώρα. Έχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσουμε κάθε έπιπλο που διαθέτετε είτε αυτό απαιτεί αλλαγή ταπετσαρίας είτε επιστίλβωση.