Στρώματα ύπνου

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς με αποτέλεσμα ο ύπνος να αποτελεί όλο και περισσότερο μονόδρομο για ξεκούραση και χαλάρωση για τον καθένα μας. Εμείς λοιπόν προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην ξεκούραση και χαλάρωσή σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το στρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας βάσει των δικών σας επιθυμιών.stromatasourvinos1001

Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλες τις στρωματοβιομηχανίες της Ελλάδας και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όποιο μοντέλο από αυτές επιθυμείτε σε πλέον οικονομικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με τις : Media Strom, Candia Strom, Morfeas, Linea Strom, Sweet Strom, Box Strom. Από αυτές τις εταιρίες μπορείτε να παραγγείλετε όποιο μοντέλο εσείς επιθυμείτε στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Σας προσφέρουμε ακόμη τη δυνατότητα κατασκευής χειροποίητου στρώματος με τα υλικά που εσείς επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις συγκεκριμένων ορθοπεδικών παθήσεων κτλ.

Επίσης είμαστε αντιπρόσωποι της ελληνικής νέας στρωματοβιομηχανίας Ιωαννίνων DIMSTEL που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής της αγοράς. Με τις νέες σειρές της και τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.

Η DIMSTEL προσφέρει τα στρώματά της μέσα από τις εξής σειρές:

Baby: με στρώματα ειδικά κατασκευασμένα με αντιβακτηριδιακά υφάσματα και απομονωμένα ελατήρια με τα μοντέλα: Care, Fairytale, Kiss.

Bonnell: με στρώματα κατασκευασμένα με τα παγκοσμίως γνωστά ελατήρια Bonnell προσφέρει τα μοντέλα Harmony, Escape, Siesta, Mystique.

Pocket: με στρώματα στα οποία τα ελατήρια τοποθετούνται μέσα σε υφασμάτινες τσέπες για να αποφεύγεται η μετακίνησή τους με τα μοντέλα Cool, Free, Double, Desire.

Green: με στρώματα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και οικολογικές διαδικασίες με τα μοντέλα Latex, Planet, Forest.

Sports: με στρώματα κατασκευασμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να λειτουργούν ως καταλύτες στην ταχύτητα ανάκαμψης του οργανισμού με τα μοντέλα Power και Energy.

Exclusive: με πρωτοποριακά ελατήρια SofTouch και HourGlass που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες με τα μοντέλα Extravagant και Majestic.

Για περισσότερες πληροφορίες dimstel.gr